Stoiximan Super League

Μαρινάκης: «Δεχόμαστε πόλεμο, ξέρετε τι σημαίνει για όλους μας το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Σαφές μήνυμα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη διάρκεια της χθεσινής του επίσκεψης στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και όσα προηγήθηκαν με τον ΠΑΟΚ.

Λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, έπειτα από την απουσία του για κάποιες εβδομάδες για επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού.

Στο Ρέντη, όπως έγινε γνωστό, ο διοικητικός ηγέτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ επιθεώρησε κάποιες εργασίες βελτιωτικού χαρακτήρα που έγιναν το τελευταίο διάστημα και δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και όσα προηγήθηκαν την προηγούμενη Κυριακή στην Τούμπα.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μαρινάκης ζήτησε τη νίκη κόντρα στους «πράσινους» αλλά και το 7 στα 7 μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την εξέλιξη που αυτό θα έχει μέχρι το φινάλε.

Από εκεί και πέρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε λόγο για «πόλεμο» που δέχεται παντού ο σύλλογος, ο οποίος είναι δυνατός και ξέρει να κερδίζει τέτοιου είδους μάχες και να κατακτάει πάντα την κορυφή.

Τέλος, ανέφερε πως «ξέρετε για όλους μας τι σημαίνει το ντέρμπι της Κυριακής», καθιστώντας ξανά πως όλοι πρέπει να κάνουν αυτό που πρέπει κόντρα στον «αιώνιο αντίπαλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x