Stoiximan Super League

Μαρινάκης σε παίκτες: «Για μένα ο Ολυμπιακός δεν είναι επιχείρηση αλλά πάθος»

Στο προπονητικό του Ρέντη, βρέθηκε χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Πάθος και όχι επιχείρηση χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό. Μίλησε για το ενδιαφέρον για Νότιγχαμ, αλλά τόνισε πως δεν αφήνει τους «ερυθρόλευκους»

Επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μίλησες στους ποδοσφαιριστές και στους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, ζήτησε από τους παίκτες να τα δώσουν όλα στα παιχνίδια που απομένουν και τους ξεκαθάρισε ότι πρέπει να σέβονται την ομάδα και τον σύλλογο.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για το ενδιαφέρον του για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ότι συζητάει με την αγγλική ομάδα.

Ωστόσο, ανέφερε πως η ενδεχόμενη εμπλοκή του με τον αγγλικό σύλλογο, όχι μόνο δεν θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό, αλλά θα τον ανεβάσει επίπεδο, μιας και θα πρόκειται για μια δυνατή συνεργασία.

Παράλληλα, όσον αφορά την ομάδα, τόνισε στους παίκτες ότι ποτέ δεν έβλεπε τον Ολυμπιακό ως επιχείρηση, αλλά πως είναι το πάθος του από μικρό παιδί.

Μετά την κουβέντα με τους παίκτες, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τα είπε με τον Τάκη Λεμονή και τους αρχηγούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x