Stoiximan Super League

Μαρινάκης: «Του χρόνου ακόμη καλύτερα»

Σίγουρος για τις επιτυχίες του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική σεζόν δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7. Τι είπε για τις μεταγραφές...

Βέβαιος ότι η νέα αγωνιστική σεζόν θα είναι καλύτερη για τον Ολυμπιακός δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 που έγινε στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων αναφέρθηκε στην ομάδα και τους στόχους της τη νέα σεζόν...

«Τελείωσε μια χρονιά γεμάτη ρεκόρ, για τον Σύλλογο μια χρονιά γεμάτη τίτλους και ελπίζω ότι του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερα», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τους στόχους της ομάδας της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Συνεχίζοντας την αναφορά του για τη νέα αγωνιστική σεζόν μίλησε και για τις μεταγραφές που θα γίνουν... «Οι μεταγραφές αργούν λόγω Euro αλλά το θέμα στις μεταγραφές είναι να παίρνεις καλύτερους παίκτες από αυτούς που έχεις στο ρόστερ και για αυτό κοιτάζουμε», ήταν τα λόγια του τα οποία έδωσαν στοιχεία για το σκεπτικό με το οποίο θα κινηθεί στα μεταγραφικά ο Ολυμπιακός.

«Εμείς έχουμε τον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα, τον Καπίνο, τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον Φορτούνη και άλλα παιδιά που επίσης πρέπει να στηριχθούν», τόνισε για το ελληνικό στοιχείο στον Ολυμπιακό και συνέχισε:

«Και ο Φορτούνης θα ήταν ό,τι είναι σήμερα αν δεν έπαιρνε ευκαιρίες και αν δεν το στηρίζαμε;», ανέφερε.

Ανάμεσα στα θέματα στα οποία στάθηκε ήταν τα εισιτήρια διαρκείας: «Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά την πολιτική των πολύ χαμηλών τιμών στα διαρκείας. Την προηγούμενη σεζόν έγινε ιστορικό ρεκόρ από τον κόσμο μας και είμαστε σίγουροι ότι και αυτή τη χρονιά θα υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση! Αυτό που θέλουμε είναι ένα γεμάτο Καραϊσκάκη, γεμάτο ενέργεια, γεμάτο παιδιά που θα γεμίζουν τις καρδιές τους με αγάπη για τον Ολυμπιακό μας», τόνισε και κατέληξε:

«Τόσα χρόνια λάσπη, βαρεθήκαμε να τους ακούμε. Η απάντηση του Ολυμπιακού είναι οι νίκες, οι τίτλοι, το να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Και στην Ευρώπη πλέον ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο κλαμπ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x