Oλλανδία

Όφερμαρς: «Δεν πάει Μπαρτσελόνα ο Φρένκι Ντε Γιονγκ»

Κατηγορηματικά απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχώρησης του Φρένκι Ντε Γιονγκ από τον Άγιαξ στο άμεσο μέλλον, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μαρκ Όφερμαρς.

Δεν φεύγει από τον Άγιαξ ο Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Παρά την έντονη φημολογία σχετικά με ενδιαφέρον, αλλά και ενδεχόμενη πρόταση ύψους 50 εκατ. ευρώ της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του νεαρού μέσου, ο αθλητικός διευθυντής του Άγιαξ, Μαρκ Όφερμαρς, απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Ντε Γιονγκ, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.

«Η Μπαρτσελόνα μπορεί να κάνει πρόταση τον Ιανουάριο αν θέλει, αλλά κανένας από τους παίκτες μας δεν πρόκειται να αποχωρήσει», όπως δήλωσε κατηγορηματικά ο Ολλανδός παλαίμαχος εξτρέμ τόσο του Άγιαξ, όσο και της Μπάρτσα.

Ο 21χρονος Ολλανδός μέσος έχει εντυπωσιάσει με τις πρόσφατες εμφανίσεις του, ενώ πραγματοποίησε πριν από λίγο καιρό και την πρώτη του εμφάνιση με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Όταν είχε ερωτηθεί για το μέλλον του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, δήλωσε: «Ίσως κάποια μέρα να πάω στη Μπαρτσελόνα. Τώρα παραμένω στον Άγιαξ. Πιστεύω πως θα ήταν καλό για μένα μείνω τουλάχιστον άλλη μία σεζόν εδώ».

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x