Αγγλία

Μάρκο Σίλβα: «Πιο δύσκολο το αποψινό από το Άρσεναλ-Ολυμπιακός»

Δυσκολότερη αποστολή για τον Μάρκο Σίλβα αποτελεί ο αποψινός πρώτος ημιτελικός του Λιγκ Καπ της Χαλ με τη Μαν. Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» από ό,τι το περσινό Άρσεναλ-Ολυμπιακός.

Ο Μάρκο Σίλβα θεωρεί πως το έργο του με τη Χαλ απόψε στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στη Μαν. Γιουνάιτεντ στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ είναι δυσκολότερο από ό,τι πέρσι, όταν ως προπονητής του Ολυμπιακού είχε πανηγυρίσει νίκη με 3-2 επί της Άρσεναλ στο Emirates.

«Είναι διαφορετική η δυσκολία των αγώνων. Όταν είχα πάει με τον Ολυμπιακό στο Emirates, είχα 3-4 μήνες δουλειάς πίσω μου με την ομάδα. Είχα αναλάβει τον Ιούλιο και έχτισα την ομάδα και έκανα την προετοιμασία. Φυσικά η Άρσεναλ ήταν το φαβορί, αλλά είχαμε δουλέψει για μήνες μαζί. Τώρα είναι εντελώς διαφορετικά. Αν σας πω τα προβλήματά μας, είναι τελείως διαφορετικά. Είναι μια διαφορετική πρόκληση, αλλά δεν θα είναι θαύμα να νικήσουμε. Το πιστεύω! Η Μαν. Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί, αλλά εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για να πάμε στον τελικό», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x