Αγγλία

Μάρκο Σίλβα: «Θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα δούμε»

Ο Μάρκο Σίλβα δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το μέλλον του μετά τον υποβιβασμό της Χαλ, ενώ απέδωσε στο προβληματικό «χτίσιμο» της ομάδας από το καλοκαίρι.

Η ήττα από την Κρίσταλ Πάλας καταδίκασε σε υποβιβασμό τη Χαλ. Ο Μάρκο Σίλβα δεν ξεκαθάρισε αν το μέλλον του είναι στην ομάδα, με την οποία είχε υπογράψει συμβόλαιο έξι μηνών με οψιόν επέκτασης.

«Δεν είναι ώρα να μιλάμε για το μέλλον μου. Είναι μια άσχημη μέρα για τη Χαλ και δεν το άξιζε αυτό ο κόσμος της. Σέβομαι το σύλλογο και τους φιλάθλους. Θα πρέπει πρώτα να μιλήσουμε με τη διοίκηση και να δούμε τι πρέπει να γίνει διαφορετικά για το μέλλον. Πιστεύω πως χάσαμε το δρόμο μας πριν την έναρξη της σεζόν και μετά προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πολλά τον Ιανουάριο. Δεν είναι όμως εύκολο να κάνεις 6-7 μεταγραφές τον Ιανουάριο και να χάνεις δύο βασικούς παίκτες (σ.σ. Λίβερμορ και Σνόντγκρας). Αυτές οι κινήσεις πρέπει να γίνονται τον Ιούνιο. Απόλαυσα τη θητεία μου εδώ, αλλά τώρα θα πρέπει να συζητήσουμε για να δούμε τι είναι καλύτερο για το μέλλον του συλλόγου και την καριέρα μου», δήλωσε ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x