Ελλάδα

Μαρούπα στον ΣΠΟΡ FM 94.6: «Να παραιτηθεί ο Κοντονής αν συνεχιστεί το Κύπελλο»

Την άποψη, ότι αν συνεχιστεί το Κύπελλο Ελλάδος ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής θα πρέπει να παραιτηθεί, εξέφρασε η Ειρήνη Μαρούπα στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και την εκπομπή «Έφεση της Τρίτης».

Χαρούμενη που οι Μελισσανίδης, Μαρινάκης, Σαββίδης θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι την ερχόμενη Πέμπτη, δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 η Ειρήνη Μαρούπα, που υποστήριξε, επίσης, πως ο Σταύρος Κοντονής δεν πρέπει να ενδώσει στις πιέσεις της FIFA και εάν συμβεί αυτό το καλύτερο θα ήταν να παραιτηθεί.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης».

«Αν συνεχιστεί το Κύπελλο, η κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί. Δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει κυβέρνηση. Ο υπουργός πρέπει να επιδείξει την αντίσταση που οφείλει και να… κρατήσει μέχρι το τέλος. Επειδή έχει μια α’ άποψη η FIFA, πρέπει δηλαδή να αλλάξει την άποψή του ο υπουργός; Εάν συνεχιστεί το Κύπελλο, ο κύριος Κοντονής πρέπει να παραιτηθεί.

Είχε πει ότι θα διακόψει το πρωτάθλημα εάν συνεχιστούν τα επεισόδια. Δεν μπορούσε δηλαδή να μην συμβεί και στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος όπως δεν συνέβη σε αυτό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό;

Εγώ δεν είμαι υπέρ των αποφάσεων “πονάει χέρι κόβει χέρι”, εφ’ όσον μπορούν να ληφθούν τα μέτρα. Πρέπει όλοι να βοηθήσουν. Χαίρομαι που θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι ο Μαρινάκης, ο Μελισσανίδης και ο Σαββίδης με τον Κοντονή, ακόμη και αν κάποιοι διεστραμμένοι νόες θεωρούν ότι είναι προσχηματικό. Μπορεί αυτό να είναι ένα βήμα προς την επίλυση των προβλημάτων».


Για την απουσία του Αλαφούζου από τη συνάντηση της Πέμπτης: «Νομίζω ότι είναι λάθος η απουσία του Αλαφούζου. Καμιά φορά, τα συμφέροντά μας δεν είναι σωστά όταν απουσιάζουμε. Εκτός και αν είναι εξ’ αρχής στημένο το παιχνίδι. Καλά έκανε ο Κοντονής και τους κάλεσε».

Για τα επεισόδια της Τούμπας: «Ο Ολυμπιακός στη φάση της διακοπής δεν έφταιξε, τα επεισόδια προκλήθηκαν από τον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός, βέβαια, όλοι ξέρουν ότι δεν είναι άμοιρος στο παιχνίδι και στη βία, όπως και στη διάλυση του χώρου, μέσα και έξω από τα γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x