Ελλάδα

Μαρούπα στον ΣΠΟΡ FM: «Παράνομες από το 2016 ως σήμερα οι αποφάσεις της ΕΕΑ»

Μετά τη δικαίωση της από το ΣΤΕ για τη συμμετοχής στην Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού, η Ειρήνη Μαρούπα ισχυρίζεται ότι είναι παράνομες οι αποφάσεις της Επιτροπής από το 2016.

Για τη δικαίωση της από το ΣΤΕ, μίλησε στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη στον ΣΠΟΡ FM, η Ειρήνη Μαρούπα, η οποία είχε προσφύγει σε αυτό μετά την αντικατάσταση της από τον τότε υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, η δικαίωση της από το ΣΤΕ, αυτόματα συμαίνει ότι οι αποφάσεις που πάρθηκαν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χωρίς την παρουσία της από το 2016 και έπειτα είναι παράνομες.

«Η αίτηση ακύρωσης συμμετοχής μου έγινε δεκτή. Ακυρώθηκε η πράξη του κ. Σταύρου Κοντονή για αντικατάσταση μου από Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κάτι που σημαίνει ότι είναι παράνομες από το 2016 ως και σήμερα όλες οι αποφάσεις που ελήφθησαν, γιατί δεν συμμετείχα σε καμία από αυτές. Το μέλος που συμμετείχε αντί για εμένα δεν είχε κανένα δικαίωμα, οπότε οι αποφάσεις από τότε ως και σήμερα, δηλαδή για 2,5 χρόνια δεν ισχύουν. Οι δικαστές αποφάσισαν ότι ακυρώθηκε η πράξη που είχα προσβάλει, του τότε υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή» σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ακούστε όσα αποκάλυψε στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη η Ειρήνη Μαρούπα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x