Γαλλία

Νίκησε τη Βάαλβαϊκ σε φιλικό παιχνίδι η Μαρσέιγ

Με σκόρερ τον Πάπε Γκέιγ, η Μαρσέιγ επικράτησε 1-0 της Βάαλβαϊκ και πέτυχε τη δεύτερη της νίκη στα φετινά φιλικά προετοιμασίας.

Με βασικό και αναντικατάστατο τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ η Μαρσέιγ πέτυχε τη δεύτερη της νίκη στα φετινά φιλικά προετοιμασίας.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο γ' γύρο του Champions League -εφόσον το «τριφύλλι» κλειδώσει την πρόκριση επί της Ντνίπρο- επικράτησε με 1-0 της Βάαλβαϊκ και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στο αμέσως προηγούμενο φιλικό με τη βελγική, Έουπεν.

Οι Μασσαλοί που χτίζονται υπό τις οδηγίες του Μαρθελίνο πέτυχαν το γκολ στο 13' με τον 24χρονο Σενεγαλέζο μέσο, Πάπε Γκέιγ, ενώ ο Ομπαμεγιάνγκ πραγματοποίησε τη δεύτερη του εμφάνιση και αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, με στόχο να βρει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει των προκριματικών παιχνιδιών.

Μαρσέιγ (Μαρθελίνο): Λόπεθ (46' Νγκαπαντουενμπού), Κλος (46' Νεγκουέ), Ζιγκό (46' Μπεμπά), Μπαλέρντι, Σογκλό - Γκέιγ (65' Τουρέ), Βερετού (46' Μαλινόφσκι), Ρονζιέ (46' Κοντογκμπιά), Ουναχί -Σαρ (65' Βιτίνια), Ομπαμεγιάνγκ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x