Ιταλία

Μαρθελίνο: «Βρέθηκα κοντά στην Ίντερ»

Εξαιρετικά αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο Μαρθελίνο σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Την είδηση πως την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βρέθηκε ένα βήμα από τον πάγκο της Ίντερ αποκάλυψε ο Μαρθελίνο, μιλώντας σε ιταλική εφημερίδα.

Τη φετινή σεζόν ο Ισπανός τεχνικός καθοδηγεί τη Βαλένθια όμως πριν από ακριβώς ένα χρόνο υπήρξε ο βασικός υποψήφιος για την αντικατάσταση του Φρανκ Ντε Μπουρ στον πάγκο των «νερατζούρι». Με τις «νυχτερίδες» βρίσκεται στη δεύτερη θέση της «La Liga», μετρώντας 6 συνεχόμενες νίκες στο ισπανικό πρωτάθλημα.

«Τον Νοέμβριο του 2016 ήρθα σε επαφή με στελέχη της Ίντερ. Ταξίδεψα στο Μιλάνο και υπήρξαν δύο συναντήσεις, κατά τις οποίες συζητήθηκαν τεχνικά ζητήματα. Μετά το δεύτερο ραντεβού ήμουν βέβαιος πως θα αποτελούσα το νέο προπονητή του συλλόγου. Εν τέλει κάτι διαφοροποιήθηκε και οι διοικούντες του κλαμπ επέλεξαν τον Πιόλι. Ήμουν θετικός στην ιδέα να προπονήσω ιταλική ομάδα όμως τώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στη Βαλένθια» δήλωσε ο πρώην κόουτς της Βιγιαρεάλ.

Επιπροσθέτως ο Μαρθελίνο αποθέωσε στον Ιταλό σέντερ φορ της Βαλένθια, Σιμόνε Ζάζα, ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση.

« Ο Σιμόνε αγωνίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ. Μόνο ο Μέσι έχει πετύχει περισσότερα γκολ. Εργάζεται σκληρά και διακρίνεται από φιλοδοξία και αγωνιστική σταθερότητα. Αισθάνομαι ενθουσιασμένος με τις εμφανίσεις του και πιστεύω ακράδαντα πως θα πρέπει να κληθεί στην εθνική Ιταλίας εν όψει των αγώνων με τη Σουηδία. Θεωρώ πως διαθέτει όλα τα στοιχεία για να ανταποκριθεί σε ενδεχόμενη κλήση» πρόσθεσε ο 52χρονος προπονητής.

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x