Ισπανία

Μαρθελίνο: «Δεν περνά πάντα το φαβορί στα νοκ άουτ παιχνίδια»

Μπορεί στο ζευγάρι Μπαρτσελόνα-Βαλένθια το φαβορί να είναι οι μπλαουγκράνα ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως εκείνοι θα καταφέρουν να προκριθούν στον τελικό σύμφωνα με τον τεχνικό των νυχτερίδων, Μαρθελίνο

Αισιόδοξος πως η Βαλένθια παρά την δύσκολη κλήρωση με την Μπαρτσελόνα, θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες πρόκρισης που τις αναλογούν στο τελικό του κυπέλλου Ισπανίας, εμφανίστηκε ο Μαρθελίνο.

Ο τεχνικός των νυχτερίδων στις πρώτες του δηλώσεις μετά την κλήρωση που έφερε την ομάδα του αντίπαλο μετους μπλαουγκράνα τόνισε πως μπορεί η μπάρσα να είναι το φαβορί του ζευγαριού, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Υπάρχει ένα φαβορί, όμως δεν περνά πάντα το φαβορί στα νοκ άουτ παιχνίδι. Είναι 180 λεπτά παιχνιδιού, και η επιθυμία μας, η φιλοδοξία μας και η δύναμή μας θα είναι στο μάξιμουμ. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε με μοναδικό στόχο τη νίκη, δεν θα ψάξουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς.

Πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα, η οποία παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, στο Σούπερ Καπ, ενώ απέκλεισε και την Εσπανιόλ στο Κύπελλο. Μάλιστα αυτά τα ματς είναι ένα καλό δείγμα για εμάς, καθώς η Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε δυσκολίες.
Θα είναι δύσκολο, όμως υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε δύο ματς εξαιρετικά. Αν θέλουμε να φτάσουμε στο καλύτερο επίπεδο πρέπει να παίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια καθώς για να βρεθείς στον τελικό πρέπει να αποκλείσεις μία μεγάλη ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x