Stoiximan Super League

Μαρτίνες: «Δύσκολα θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό – Δεν με θέλουν πολύ»

Το μέλλον του μακριά από τον Ολυμπιακό φαίνεται πως εξετάζει ο Νίκολα Μαρτίνες, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε ΜΜΕ της Αυστραλίας.

Το μέλλον του μακριά από τον Ολυμπιακό φαίνεται πως εξετάζει ο Νίκολα Μαρτίνες, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε ΜΜΕ της Αυστραλίας.

«Την επόμενη σεζόν θα είναι δύσκολο να επιστρέψω (σ.σ. στον Ολυμπιακό), γιατί δεν με θέλουν πολύ. Πρέπει να περιμένω να δω ποια θα είναι η επόμενη ομάδα μου και είναι δύσκολο να μην βλέπω την οικογένειά μου για μήνες. Αλλά αυτό είναι μέρος της καριέρας μου. Ίσως δεν είναι εύκολο, αλλά προσπαθώ να επικεντρώνομαι στο τι υπάρχει μπροστά. Τώρα είναι η Α-League και θέλω να κερδίσω τον μεγάλο τελικό. Τους τελευταίους τρεις τελικούς, δεν μπόρεσε να τους κερδίσει το Γουέστερν Σίδνεϊ και εγώ ήρθα εδώ για αυτή την καλή πρόκληση, αλλά και για το ACL», τόνισε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται ως δανεικός στους Γουόντερερς και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον μου, αλλά θα προσπαθήσω να κάνω καλή σεζόν εδώ για μένα και την ομάδα. Μετά από αυτό, θα δούμε. Μέχρι τότε, δεν το σκέφτομαι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x