Euro 2024

Μαρτίνεθ: «Σέβομαι τη διοργάνωση, νίκες ως το τέλος»!

Μπορεί το Βέλγιο να είναι βαθμολογικά αδιάφορο, μπορεί να έχει ήδη ανοίξει… κουβέντα για το επόμενο ματς με τη Βοσνία, ωστόσο ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα πάει για τη νίκη.

Περήφανος για τους παίκτες του που πήραν το διπλό επί της Ελλάδας (κι ας μην έπαιξαν καλά) και έφεραν από τώρα την πρόκριση στο Μουντιάλ εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Με αφορμή το γεγονός πως οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι πλέον βαθμολογικά αδιάφοροι και την άλλη αγωνιστική παίζουν με τη Βοσνία, σε ένα κρίσιμο ματς στη μάχη της δεύτερης θέσης, ο κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να… κάτσει να χάσει και πως θα παλέψει στα ίσα μέχρι τέλους για το 2x2!

Υπενθυμίζεται πως η Εθνική μας είναι στο -1 από τους Βόσνιους και χρειάζεται –πέραν από δικές της νίκες- απώλεια βαθμών τους.

Οι δηλώσεις Μαρτίνεθ

«Είναι ξεκάθαρο ότι δεν παίξαμε καλά. Μπορούσαμε όμως να είχαμε παίξει καλά και να μην είχαμε νικήσει. Αυτό που θέλαμε ήταν η νίκη. Το πρώτο μας ημίχρονο ήταν το χειρότερο που έχουμε κάνει στα προκριματικά. Είμαι όμως περήφανος για την ομάδα μου. Από τον Φελαϊνί, τον Κουρτουά, τον Βερτόνγχεν… Όλους. Καταφέραμε να περάσουμε και είμαι πολύ περήφανος για αυτό.

Ήθελα αυτή την απόδοση. Τεχνικά δεν ήμασταν πολύ καλοί γιατί η Ελλάδα ήταν πολύ . Δείξαμε όμως χαρακτήρα. Η Ελλάδα έχει να χάσει δύο χρόνια εδώ και εμείς είμαστε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πίστευα στους παίκτες μας. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο β’ ημίχρονο. Τους εμπιστεύτηκα. Κερδίσαμε χωρίς να παίξουμε καλά, αλλά είμαι περήφανος που νικήσαμε σε μια καυτή ατμόσφαιρα και είναι μια μέρα που στο Βέλγιο όλοι μπορούν πανηγυρίζουν.

Πάντα σεβόμαστε τη διοργάνωση και δεν θα διακινδυνεύσουμε την ακεραιότητά της. Θα πάμε να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς. Αν θέλω να δοκιμάσω πράγματα, θα το κάνω στα φιλικά που θα έχουμε, όχι τώρα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x