Αγγλία

Μαρτίνεθ: «Ωρίμασε στη Γιουνάιτεντ ο Λουκάκου»

Η μεταγραφή του Ρομελού Λουκάκου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον βοήθησε πολύ, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Μπορεί ο Ρομελού Λουκάκου να βρίσκεται μόλις δύο μήνες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρόλα αυτά έχει ωριμάσει, όπως δήλωσε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ο οποίος τον είχε ως παίκτη στην Έβερτον από το 2013 έως το 2016 και πλέον στην εθνική Βελγίου.

«Είδα μεγάλη διαφορά όσον αφορά την ωριμότητά του, στα παιχνίδια με την εθνική τον Σεπτέμβριο. Από νεαρό που τον είχα στην Έβερτον, είναι ο ίδιος σκόρερ, αλλά τώρα έχει απίστευτη ωριμότητα. Είναι ωραίο να τον βλέπεις και έχει πολλά χρόνια ακόμα μπροστά του για να εξελιχθεί. Όποιος παίζει ή δουλεύει μαζί του, συνειδητοποιεί πολύ γρήγορα πως έχει τρομερό μυαλό», ανέφερε ο Ισπανός κόουτς.

«Όταν πήγε στη Γιουνάιτεντ, ήταν αποκλειστικά συγκεντρωμένος για να κάνει μία καλή αρχή, πράγμα το οποίο κατάφερε. Μην ξεχνάτε πως είναι μόλις 24 ετών και θέλει να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Με έναν προπονητή, όπως ο Ζοσέ Μουρίνιο, θα μπορέσει να μάθει πολλά πράγματα ακόμα», πρόσθεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου.

Ο Βέλγος στράικερ μετακόμισε στους «κόκκινους διαβόλους» από την Έβερτον τον περασμένο Ιούλιο έναντι 84,7 εκατομμυρίων ευρώ και έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν με 7 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x