Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Αγαπάω τον Ολυμπιακό, όταν είμαι ευτυχής κάπου μένω εκεί»

Για το αν έχει συζητήσει με τον Ολυμπιακό την πιθανότητα ανανέωσης του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ισχυρά δεμένος με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, στη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του συλλόγου.

Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο πρωταθλητή», ο Πορτογάλος προπονητής ρωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν να έχει πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, αλλά και το αν έχει μιλήσει με τον Ολυμπιακό για το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

«Εγώ αγαπάω τον Ολυμπιακό. Δεν επρόκειτο να φύγω. Όταν είμαι ευτυχής κάπου, μένω εκεί. Κι εγώ είμαι πολύ ευτυχής εδώ», απάντησε σχετικά με το πρώτο ερώτημα, ενώ στη συνέχεια είπε: «Σε αυτά τα πράγματα δεν βάζεις όρια. Δεν λες θέλω τόσα χρόνια. Απλά αυτό που ισχύει με εμένα είναι ότι αν δεν είμαι καλά κάπου τότε φεύγω χωρίς άλλη σκέψη. Αυτό που θέλουμε είναι να δουλεύουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα. είμαι ευτυχής στον Ολυμπιακό και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό που θα υπάρχει για τον τίτλο, με δεδομένο ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις: «Θα το δούμε. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Είναι αλήθεια ότι αυτές οι ομάδες θα έχουν περισσότερο χρόνο να προετοιμάζουν τα παιχνίδια τους, αλλά κι εμείς θα έχουμε άλλα θετικά στοιχεία από την παρουσία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί με αυτά τα παιχνίδια κόντρα σε αντιπάλους πολύ υψηλού επιπέδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x