Stoiximan Super League

Μάρτινς: «Είμαστε προετοιμασμένοι με τον καλύτερο τρόπο»

Πανέτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός όπως δήλωσε ο Αντρέ Μάρτινς, που υποσχέθηκε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα κόντρα στη Βέροια για τον κόσμο.

Βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για την πρεμιέρα της Super League, όπου θα αντιμετωπίσει (11/09, 20:30) τη Βέροια στο Καραϊσκάκη, εμφανίστηκε ο Αντρέ Μάρτινς με δηλώσεις του στη Nova. Ο Πορτογάλος υποσχέθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν το καλύτερο δυνατό και τόνισε ότι η αποστολή των «Πειραιωτών» για κατάκτηση του έβδομου σερί πρωταθλήματος δεν είναι εύκολη.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το πρώτο ματς του πρωταθλήματος: «Είναι πολύ θετικές οι σκέψεις μου γιατί έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Είμαστε προετοιμασμένοι με τον καλύτερο τρόπο. Ανυπομονούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος. Και θέλουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

-την άποψη που έχει διαμορφώσει για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Κυρίως μέσα από τα ντέρμπι που έχω παρακολουθήσει, γνωρίζω πως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο. Παρόλο που ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα και έχει πάρα πολλούς τίτλους, γνωρίζω πως δε θα είναι εύκολο να το κατακτήσουμε. Τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε δε θα είναι εύκολο να τα κερδίσουμε».

-το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Θέλω να πω στους οπαδούς μας πως εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να τους γεμίσουμε με χαρές και περηφάνια για την ομάδα τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x