Stoiximan Super League

Μάρτινς: «Έχει ωραίες ιδέες για το ποδόσφαιρο ο Γκαρθία»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Πορτογάλου για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού

Εγκωμιαστικά λόγια από τον Αντρέ Μάρτινς για τον Όσκαρ Γκαρθία. Ο Πορτογάλος άσος, μιλώντας στη Nova ανέφερε ότι ο Καταλανός τεχνικός έχει ωραίες ιδέες για το ποδόσφαιρο τις οποίες προσπαθεί να τις μεταφέρει στους παίκτες του Ολυμπιακού.

«Θα εξαρτηθεί από εμάς», ήταν το σχόλιό του για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέ Μάρτινς:

Για τον Όσκαρ Γκαρθία:
«Ο νέος μας προπονητής βρίσκεται λίγο καιρό στον πάγκο του Ολυμπιακού. Όμως, έχω καταλάβει πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με πολύ ωραίες ιδέες, ο οποίος προσπαθεί να τις εφαρμόσει παρά το λίγο χρόνο που έχει εδώ. Οι παίκτες προσπαθούμε να προσαρμοστούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Δεν είχε πολύ χρόνο να δουλέψει γιατί την περασμένη εβδομάδα είχαμε δύο παιχνίδια.
Όμως, είδαμε πως έχει πολύ ωραίες ιδέες για επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Προσπαθεί να μας το μεταδώσει και εμείς να προσαρμοστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στην εφαρμογή των ιδεών αυτών μέσα στον αγώνα».

Για τον αγώνα με την Ξάνθη:
«Ναι, έχουμε δει πως η Ξάνθη είναι μία ομάδα η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου το αποτέλεσμα που πήραμε δεν ήταν το καλύτερο. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τη δική μας δουλειά και από το τι θα καταφέρουμε να κάνουμε στο παιχνίδι της Κυριακής.
Αν εμείς καταφέρουμε να παίξουμε το παιχνίδι που θέλουμε μέσα στην έδρα μας και μπροστά στους φιλάθλους μας, τότε πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλό για εμάς και δε θα έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x