Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Κρατάμε το πρώτο 20λεπτο, παίξαμε την μπάλα που θέλουμε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ευχαριστημένος σε ορισμένα χρονικά διαστήματα του φιλικού του Ολυμπιακού, λέγοντας πως είδε πράγματα που ήθελε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ευχαριστημένος σε ορισμένα χρονικά διαστήματα του φιλικού του Ολυμπιακού, λέγοντας πως είδε πράγματα που ήθελε. Μίλησε επίσης και για το χθεσινό ματς με την Πογκόν κάνοντας μια σύγκριση με το σημερινό, ενώ ρωτήθηκε και για τους Ραντζέλοβιτς και Σεμέδο.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Θέλω να μιλήσω για μπάλα. Λόγω των σκληρών μαρκαρισμάτων δεν μπορούσαμε να παίξουμε στο δεύτερο μέρος. Παρόλα αυτά, είδαμε ένα ποδόσφαιρο που θέλουμε από τον Ολυμπιακό. Δείξαμε την ποιότητά μας. Αυτό που κρατάμε είναι το πρώτο 20λεπτο. Αυτό είναι το παιχνίδι που θέλουμε να παίζει η ομάδα. Το παιχνίδι είχε πολλές διακοπές. Ο αντίπαλός μας προσπάθησε να μας σταματήσει με όλους τους τρόπους. Εμεις από την πλευρά μας κρατάμε τα πρώτα λεπτά. Βάλαμε ένα γκολ, δεχθήκαμε ένα από λάθος δικό μας. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία και συνεχίζουμε», είπε αρχικά.

Για τη εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σεβά σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι με την Πόγκον: «Σε γενικές γραμμές χθες κάναμε κάποια λάθη στη μεταβίβαση του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση. Σήμερα τα διορθώσαμε, γι αυτό είπα πολλά μπράβο. Όπως προείπα, κρατάω τα πρώτα λεπτά, που είχαμε την κατοχή της μπάλας. Σε γενικές γραμμές, είχαμε μια θετική εικόνα για τη μία εβδομάδα που κάνουμε προετοιμασία».

Για τους Ραντζέλοβιτς και Σεμέδο: «Ο Ραντζέλοβιτς είναι η πρώτη φορά που δουλεύει μαζί μας. Σιγά σιγά θα μπούμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος, αλλά και των υπόλοιπων διοργανώσεων στις οποίες θα συμμετέχουμε. Προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι και τον Σεμέδο. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε γίνονται τα φιλικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x