Αγγλία

«Μαρτυρικός» μήνας για την Άρσεναλ ο Νοέμβριος!

Αν και ο Νοέμβρης «μπήκε» καλά για τους Λονδρέζους, ύστερα από τη νίκη τους στο Τσάμπιονς Λιγκ (2-3) επί της Λουντογκόρετς, στην Πρέμιερ Λιγκ παραδοσιακά τους δημιουργεί… θέματα!

Ο ερχομός του δεύτερου φθινοπωρινού μήνα βρήκε την Άρσεναλ στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ (έστω και αν συγκατοικεί και με τις Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ), τώρα όμως θα χρειαστεί να κάνει το κάτι παραπάνω για την «βγάλει» καθαρή!

Άλλωστε, ο Νοέμβριος είναι ο πλέον … ζόρικος μήνας για τους Λονδρέζους, επί εποχής Αρσέν Βενγκέρ από το 1996 και μετά, όπως δείχνει και η βαθμολογική της συγκομιδή σε αυτόν: μόλις 1,59 βαθμοί ανά παιχνίδια στα χρόνια παρουσίας του Αλσατού στους «κανονιέρηδες»! Σε σύνολο 78 αγώνων (και αγωνιστικών) μέσα στο Νοέμβρη, η Άρσεναλ έχει κερδίσει τα 36, λιγότερα δηλαδή από τα μισά που έχει δώσει.

Σε περίπτωση βέβαια που θέλει να διατηρηθεί «ζεστά» στο κυνήγι του τίτλου, οι «κανονιέρηδες» θα χρειαστεί να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό με αυτόν που είχαν το διάστημα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου, αρχής γενομένης από το αυριανό κρίσιμο ντέρμπι με την συμπολίτισσα Τότεναμ.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x