Stoiximan Super League

Μασούρας: «Έκανα λάθος στο τέλος»

Ο Γιώργος Μασούρας αναφέρθηκε στην καλή εικόνα του Πανιώνιου στους Ζωσιμάδες (1-1), ενώ στάθηκε και στην κακή επιλογή του στη φάση των τελευταίων λεπτών.

Ο Γιώργος Μασούρας δήλωσε ικανοποιημένος από την συνολική εικόνα του Πανιώνιου στους Ζωσιμάδες, ενώ στάθηκε στην κακή επιλογή που έκανε στο φινάλε του ματς που θα μπορούσε να είχε δώσει και τη νίκη στους κυανέρυθρους απέναντι στον ΠΑΣ (1-1).

«Η φάση του γκολ είναι αυτή που κρατάω, όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Πιστεύω πως δείξαμε καλή εικόνα και είμαστε χαρούμενοι. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια για αυτό που υπάρχει στον Πανιώνιο. Όλες οι ομάδες ξέρουν πως οι Ζωσιμάδες είναι από τις πιο δύσκολες έδρες. Στη μεγαλύτερη διάρκεια ελέγξαμε το παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε λόγω και ατυχίας, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό το αήττητο για την ψυχολογία», είπε μιλώντας στη Nova.

Κλείνοντας έκανε ένα σχόλιο για την φάση των τελευταίων λεπτών, όταν και αστόχησε από καλή θέση: «Πήρα την απόφαση να σουτάρω, αυτό ήταν και το λάθος. Ηταν τραγική η εκτέλεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x