Μπορεί ο Πολ Πογκμπά να έχει θεωρηθεί στο παρελθόν ως η πηγή του «κακού» στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Χουάν Μάτα έχει διαφορετική άποψη.

Ο Ισπανός μέσος, σε συνέντευξη του στο «Sky Sports», υποστήριξε τον Γάλλο συμπαίκτη του, χαρακτηρίζοντας τον «συνδετικό κρίκο» της ομάδας και τόνισε τη σημασία της παραμονής του στους «κόκκινους διαβόλους»

«Ως συμπαίκτης και φίλος θα ήθελα να μείνει και να είναι χαρούμενος, γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας. Ξέρουμε όλοι τον Πολ και είναι φανταστικός μέσος, όπως και πολύ καλό παιδί, πολύ θετικό, αποτελεί καλή επιρροή για όλους. Πιστεύω ότι είναι χαρούμενος και καταφέρνει να μας φέρνει όλους κοντά, αλλά δεν μπορώ να μιλάω εκ μέρους όλων, μιλώ για τον εαυτό μου» δήλωσε ο 31χρονος άσος, ενώ έδωσε το σύνθημα για μια καλύτερη σεζόν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Αυτός ο σύλλογος έχει κερδίσει τα περισσότερα τρόπαια από οποιονδήποτε άλλον στην Αγγλία και θέλουμε να φτάσουμε ξανά σε τέτοιες κατακτήσεις. Αυτό αξίζει η ιστορία και ο κόσμος της ομάδας. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε και να κάνουμε καλύτερη σεζόν από πέρυσι. Θεωρώ ότι έχουμε πολύ καλά άτομα τόσο στα αποδυτήρια όσο και στο τεχνικό επιτελείο».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης