Αγγλία

Μάτα:«Σπουδαίος ποδοσφαιριστής ο Ράσφορντ»

«The next bing thing» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Μάρκους Ράσφορντ και στο Ολντ Τράφορντ ελπίζουν να γίνει ο μελλοντικός ηγέτης τους.

Ο Χουάν Μάτα πιστεύει ότι ο Μάρκους Ράσφορντ είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Ο 18χρονος επιθετικός ήταν για ακόμη μια φορά το πρώτο θέμα στον αγγλικό Τύπο, μετά το καθοριστικό γκολ που πέτυχε στην νίκη με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μάντσεστερ Σίτι στο Έτιχαντ. Ο νεαρός Άγγλος έχει πετύχει μέχρι στιγμής πέντε γκολ σε οκτώ συμμετοχές και έχει γίνει ο νεότερος ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Για το λαμπρό μέλλον και το χρόνο που πρέπει να του δοθεί για να αναπτύξει το ταλέντο του ο Ράσφορντ μίλησε ο Μάτα:«Ο Μάρκους έδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Όλοι πιστεύουμε σε αυτόν, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι είναι νέος και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα πριν λίγο καιρό».

Επίσης, για τον ταλαντούχο νεαρό επιθετικό μίλησε και ο Τζέσι Λίνγκαρντ:«Ο Μάρκους είναι πειθαρχημένος και αρκετά ώριμος για την ηλικία του. Ανυπομονεί για την συνέχεια της καριέρας του».

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x