Champions League

Ματβέεβ: «Δύσκολα ανατρέπεται το σκορ, μας επηρέασε πολύ ο τραυματισμός του Καμπελά»

Απογοητευμένος -όπως είναι λογικό- εμφανίστηκε ο Σεργκέι Ματβέεβ μετά την ήττα της Κράσνονταρ από τον Ολυμπιακό με 4-0 και στάθηκε στο πρώτο γκολ, στον τραυματισμό του Καμπελά.

Αναλυτικά ο βοηθός προπονητή της Κράσνονταρ μίλησε για:
-την εικόνα του ματς και το βαρύ 4-0: «Είναι σκορ που δύσκολα ανατρέπεται, είναι μια μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό και ένα μεγάλο προβάδισμα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάπως ισορροπημένο παρά το 1-0 του Ολυμπιακού. Στο παιχνίδι μας επηρέασε πολύ ο τραυματισμός του Καμπελά και στο δεύτερο μέρος μας έλειψε πολύ, ήταν δύσκολο το να κάνουμε το παιχνίδι μας, να κάνουμε συνδυασμούς και να βγάλουμε επιθέσεις. Μετά το 2-0 ίσως έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα, διότι υπάρχει και η ρεβάνς. Ωστόσο, θέλαμε πολύ να σκοράρουμε και βγήκαμε μπροστά και πήραμε ρίσκα. Στο σπίτι μας θα βάλουμε τα δυνατά μας για να ανατρέψουμε το σκορ».

-τις επιλογές του στη σύνθεση και αν θα τις έκανε ξανά: «Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και στα προκριματικά και στο πρωτάθλημα, τώρα παίζουμε με τη Λοκομοτίβ. Θέλουμε να κάνουμε ροτέισον και να παίζουν όλοι οι παίκτες μας, ώστε να ανταπεξέλθουμε και να πάμε καλά και στις δύο διοργανώσεις. Αυτό δεν μας βγήκε σήμερα, αλλά πρέπει να επαναλάβω ότι επηρεάστηκε το παιχνίδι μας από τον τραυματισμό του Καμπελά».

-τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Καμπελά: «Θα είναι εκτός λογικά για ένα μεγάλο διάστημα. Δεν τον βγάλαμε απευθείας επειδή μας έδωσαν το ΟΚ από το ιατρικό τιμ, αλλά μετά έδειξε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει».

-τον Μπεργκ και το αν άργησε να βγει, αλλά και για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά το 4-0: «Δεν είναι το καλύτερο δυνατό κλίμα στα αποδυτήρια. Είναι δύσκολο να πούμε αν θα σκόραρε ο Ιγκντατίεβ, υπήρχαν 25 λεπτά ακόμα. Θα μπορούσε να βγει εκτός και ο Ραμίρες, ο οποίος έπαιξε πολύ μπροστά και θα μπορούσε να τεθεί νοκ-άουτ».

-το αν ήταν λιγότερη επιθετική η ομάδα του απ’ όσο θα ήθελε και αν υποτίμησε η ομάδα του τον Ολυμπιακό: «Όχι δεν υποτιμήσαμε καθόλου τον αντίπαλο, περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο κι έχει προβάδισμα στο τακτικό κομμάτι όποιος πετυχαίνει πρώτος το γκολ. Ό,τι έγινε έγινε και πρέπει να εστιάσουμε στο πρωτάθλημα. Μετά από τέτοιες ήττες πρέπει να μένουμε ενωμένοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x