Stoiximan Super League

Ματετά, Ελ Γκαζί και Μάνο «βλέπει» ο Ολυμπιακός

Τρεις περιπτώσεις φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός, ενώ μία από αυτές φαίνεται πως είναι πιο προχωρημένη.

Την ώρα που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού έχουν πάρει αναβολή, οι ιθύνοντες του συλλόγου προχωρούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, οι Πειραιώτες έχουν ξεχωρίσει τον επιθετικό του ΟΦΗ, Δημήτρη Μάνο, ο οποίος φέτος έχει πετύχει 15 γκολ σε 16 συμμετοχές στη Football League. Μάλιστα, οι Πειραιώτες παρουσιάζονται να έχουν το… πάνω χέρι για την απόκτηση του Έλληνα φορ.

Την ίδια στιγμή, ο Φρανσουά Μοντέστο έχει «σκανάρει» τη γαλλική αγορά, την οποία γνωρίζει πολύ καλά και η Live Sport γράφει πως έχει προταθεί και αρέσει ο 23χρονος Ολλανδός διεθνής που αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ της Λιλ, Ανουάρ Ελα Γκαζί.

Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον και για τον 21χρονο επιθετικό Ζαν-Φιλίπ Ματετά, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. Ο Γάλλος φορ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος με τη Χάβρη, στην οποία έχει 11 γκολ σε 27 αγώνες πρωταθλήματος.

Τα δικαιώματά του, ωστόσο, ανήκουν στη Λιόν, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021. Ο παίκτης αρέσει και στην Σεντ Ετιέν και πρόκειται για μία φαινομενικά δύσκολη υπόθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x