Europa League

Μάθαμε ποια… δεν πάει για πρόκριση

«Μπάχαλο» στον τρίτο όμιλο. Η Σεντ Ετιέν επικράτησε της Καμπάλα και ουσιαστικά την έθεσε εκτός συνέχειας, την ώρα που Μάιντζ-Άντερλεχτ έμειναν στην ισοπαλία και μονομαχούν στα ίσα με τους «στεφανουά».

Το ποιες ομάδες θα περάσουν στην επόμενη φάση παραμένει στον… αέρα, αφού υπάρχει συνωστισμός. Τουλάχιστον, βάσει των σημερινών αποτελεσμάτων στον τρίτο όμιλο του Europa League, θα πρέπει σιγά-σιγά να αποχαιρετάμε την Καμπάλα!

Κι αυτό γιατί η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν ηττήθηκε 1-0 από την Σεντ Ετιέν, χάρη σε αυτογκόλ του Ρικαρντίνιο στο 70’ κι έμεινε άποντη ύστερα από τρεις αγωνιστικές.

Και δεδομένου πως οι άλλοι τρεις σύλλογοι του γκρουπ έχουν 5 βαθμούς, δείχνει να χρειάζεται κάτι παραπάνω από θαύμα για να προχωρήσει στη φάση των «32», όσο κι αν ποτέ δεν λες ποτέ…

Οι «στεφανουά», λοιπόν, πήραν το τρίποντο που τόσο πολύ χρειάζονταν και «συγκατοικούν» στην κορυφή παρέα με Μάιντζ και Άντερλεχτ, οι οποίες έμειναν στο 1-1 στην Γερμανία. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10’ με πέναλτι του Μάλι, αλλά οι Βέλγοι είχαν «σφυγμό» και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Τεοντόρτσικ στο 65’.


Τα σημερινά αποτελέσματα

Σεντ Ετιέν-Καμπάλα 1-0
(70’ αυτ. Ρικαρντίνιο)

Μάιντζ-Άντερλεχτ 1-1
(10’ πεν. Μάλι – 65’ Τεοντόρτσικ)

Η βαθμολογία του τρίτου ομίλου

Άντερλεχτ 5
Μάιντζ 5
Σεντ Ετιέν 5
Καμπάλα 0

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (4/11)

Καμπάλα-Σεντ Ετιέν
Άντερλεχτ-Μάιντζ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x