Stoiximan Super League

Μαθιουλάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Ναι, υπήρξαν βιαιοπραγίες εναντίον ποδοσφαιριστών μας»

Μέσω του ΣΠΟΡ FM 94.6 ο πρόεδρος του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης δήλωσε ότι στον αγώνα του Καραϊσκάκη υπήρξαν βιαιοπραγίες εναντίον των παικτών της ομάδας του.

Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη ότι η εισαγγελία Πειραιά διέταξε προκαταρκτική έρευνα για ξυλοδαρμό των παικτών του Πλατανιά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο ΣΠΟΡ FM επικοινώνησε με τον πρόεδρο των Κρητικών για να μας μεταφέρει την θέση της ομάδας του για όσα συνέβησαν.

Αναλυτικά όσα μας είπε ο Μανώλης Μαθιουλάκης:

Κύριε Μαθιουλάκη έφτασε χθες έγγραφο που αφορά προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πειραιά για γεγονότα που συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό;

«Ναι, υπήρξε έγγραφο. Ήρθε χθες στην ΠΑΕ».

Υπήρξαν βιαιοπραγίες εναντίον ποδοσφαιριστών του Πλατανιά στο ημίχρονο;

«Δεν θέλω να πω πολλά λόγια εφόσον το θέμα έχει πάρει τον δρόμο του. Το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι πράγματι υπήρξαν βιαιοπραγίες εναντίον ποδοσφαιριστών».

Υπενθυμίζεται πως ο Πλατανιάς είχε βγάλει ανακοίνωση κάνοντας λόγο για προπηλακισμούς και «κλίμα εκφοβισμού» στην αποστολή της ομάδας κι ενώ πριν λίγες μέρες ο Χρήστος Καρυπίδης «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για όλα όσα βίωσε εκείνο το βράδυ (διαβάστε εδώ αναλυτικά).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x