Stoiximan Super League

Μάτια σε παίκτες της Super League ο Παναθηναϊκός

Σε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών από τη Super League έχει στρέψει το βλέμμα του ο Παναθηναϊκός. Χαντάκιας, Μύγας και Βλάχος στη λίστα. Δύσκολα ο Κλωναρίδης με Αστέρα.

Η διαδικασία ελληνοποίησης του Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί κι όχι μόνο με ευκαιρίες σε παίκτες από τις ακαδημίες. Μετά τη μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη, οι «πράσινοι» έχουν στα υπόψη τους και άλλους Έλληνες παίκτες που έχουν ξεχωρίσει με εμφανίσεις τους στη Super League.

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», από τον Παναθηναϊκό παρακολουθούνται αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, όπως του 22χρονου στόπερ του Παναιτωλικού Δημήτρη Χαντάκια, του 23χρονου δεξιού μπακ Γιώργου Μύγα που ανήκει επίσης στην ίδια ομάδα, αλλά και του 25χρονου Βαλεντίνου Βλάχου του Πανιωνίου, που παίζει στην ίδια θέση.

Οι τρεις τους, καθώς και άλλοι παίκτες που μπορεί να έχουν ξεχωρίσει, θα παρακολουθούνται από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» ως το τέλος της σεζόν και προς τα τέλη της περιόδου θα γίνει μια αξιολόγηση για να αποφασιστεί αν θα γίνει προσπάθεια απόκτησης κάποιου εξ αυτών.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη στραφεί στον αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Σίγουρα εκτός μάχης θα είναι ο τιμωρημένος Βιγιαφάνιες, ενώ δύσκολα θα προλάβει ο Κλωναρίδης που έχει σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ είναι πολύ πιθανό στην αποστολή να βρίσκεται ο Λέτο, που εκτιμάται πως την Πέμπτη θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Όσο για τον Μολίνς, ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και ίσως ακόμη και προς τα τέλη του μήνα να μπει σε αποστολή και να κάνει ντεμπούτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x