Ιταλία

«Μάτια» της Ίντερ σε Μπαζούρ και Τετέ

Η Ίντερ παρακολουθεί τους ποδοσφαιριστές του Άγιαξ Μπαζούρ και Τετέ, με σκοπό να κινηθεί για την απόκτησή τους στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Άνθρωποι της Ίντερ βρέθηκαν στο Άμστερνταμ, όπου παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Άγιαξ με την Σταντάρ Λιέγης, έχοντας το βλέμμα τους στους δύο παίκτες.

Μετά τους Λίντελοφ και Σεμέδο της Μπενφίκα, οι «νερατζούρι» βάζουν στο «στόχαστρο» εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου δύο ακόμα παίκτες με μέλλον.

Άνθρωποι του συλλόγου του Μιλάνου, βρέθηκαν στις εξέδρες του «Άμστερνταμ Αρένα» για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του «Αίαντα» απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης για τους ομίλους του Europa League.

Στα μπλοκάκια τους ήταν σημειωμένα τα ονόματα των Ρίτσεντλι Μπαζούρ και Κένι Τετέ. Πρόκειται για δύο νεαρούς Ολλανδούς, 20 και 21 ετών αντίστοιχα, του Άγιαξ, οι οποίοι παρακολουθούνται καιρό και σύντομα αναμένεται να κατατεθεί επίσημη πρόταση για την απόκτησή τους.

Ο Μπαζούρ, γεννημένος στις 12 Οκτωβρίου του 1996, αγωνίζεται στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, έχει ύψος 1 μέτρο και 86 εκατοστά και αποτελεί μέλος της πρώτης ομάδας από το 2013, ενώ έχει συμμετοχές σε όλες τις «μικρές» εθνικές της Ολλανδίας αλλά και σε αυτήν τον ανδρών, με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2020 και την αξία του να υπολογίζεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο γεννημένος στις 9 Οκτωβρίου του 1995 Τετέ, με ύψος 1,80, παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας, εντάχθηκε στους «μεγάλους» του «Αίαντα» την ίδια περίοδο με τον Μπαζούρ και μετρά επίσης συμμετοχές με όλες τις εθνικές των «Οράνιε» όπως επίσης και με τους άνδρες, έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του ’18 και κοστολογείται στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x