Ισπανία

Μάτια της Ρεάλ στον Στέρλινγκ

Την περίπτωση του Ραχίμ Στέρλινγκ εξετάζει η Ρέαλ Μαδρίτης, όπως δήλωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν στην "Daily Mail", καθώς οι Μαδριλένοι ενδιαφέρονται για τους καλύτερους νέους παίκτες της Ευρώπης.

Γεμάτο με μεγάλα αστέρια είναι το… οπλοστάσιο της Ρεάλ Μαδρίτης και φιλοδοξεί να το αυξήσει με ακόμα ένα. Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποκάλυψε στην "Daily Mail" πως οι «μερένχες» παρακολουθούν την πορεία του Ραχίμ Στέρλινγκ στη Λίβερπουλ και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την περίπτωσή του πολύ σύντομα.

«Ξέρουμε ποιος είναι ο Ραχίμ Στέρλινγκ και φυσικά τον εξετάζουμε ως παίκτη. Υπάρχουν πολύ λίγοι παίκτες στον κόσμο που να μπορούν να βελτιώσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε είναι λογικό να κοιτάζουμε προσεκτικά την εξέλιξη των καλύτερων παικτών στον κόσμο. Το κάναμε με τον Μπέιλ για πάνω από ένα χρόνο, το ίδιο και με τον Ίσκο και τον Βαράν. Εξετάζουμε τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και, αν διαπιστώσουμε πως έχουν κάτι να προσφέρουν στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα επικοινωνήσουμε με την ομάδα τους και θα κάνουμε το επόμενο βήμα», κατέληξε ο Γάλλος, ο οποίος είναι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Β’ από την αρχή της σεζόν.

Άλλωστε, ο 20χρονος ακραίος επιθετικός απέρριψε την πρόταση της Λίβερπουλ, παρότι του προσέφερε περίπου 136 χιλ. ευρώ την εβδομάδα! Έτσι, η φημολογία θέλει τον Στέρλινγκ να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από το Μέρσεϊσάιντ και, γιατί όχι, να "μετακομίσει" μέχρι τη Μαδρίτη.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x