Ισπανία

Ματιέ όπως... Μέσι!

Μπορεί να υπάρχει χαώδης διαφορά μεταξύ των 32 γκολ του Λιονέλ Μέσι και των δύο του Ζερεμί Ματιέ στο ισπανικό πρωτάθλημα, όμως, βαθμολογικά, έχουν αποφέρει ακριβώς την ίδια συγκομιδή στην Μπαρτσελόνα!

Τι και αν ο Λιονέλ Μέσι «σκίζεται» φέτος, έχοντας πετύχει 32 γκολ στην Primera Division; Βαθμολογικά, για την Μπαρτσελόνα, έχουν ακριβώς την ίδια σημασία με τα δύο που έχει σημειώσει ο Ζερεμί Ματιέ!

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός, από τα 17 παιχνίδια που σκόραρε, μόνο στα δύο ήταν καθοριστικός. Στην εντός έδρας νίκη των Καταλανών επί της Βιγιαρεάλ με 3-2 (είχε πετύχει το νικητήριο γκολ) και στο εκτός έδρας 2-0 με την Εϊμπάρ (σκόραρε και τα δύο τέρματα). Άρα, συνολικά «χάρισε» στην ομάδα του πέντε βαθμούς.

Αντίστοιχα, όμως, και ο Γάλλος ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο πρόσφατο «κλάσικο» και τη νίκη με 2-1 επί της Ρεάλ, αλλά και αυτός που πέτυχε το μοναδικό γκολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Θέλτα. Σύνολο και πάλι πέντε βαθμοί.

Μπορεί λοιπόν αρκετοί να υποστηρίζουν ότι τα μαθηματικά δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο, ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι απόλυτα!

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x