Super League 2

«Ματιές» από Άρη στον Ταυλαρίδη

Επιστρέφει στην επικαιρότητα του Άρη ο Στάθης Ταυλαρίδης, καθώς το όνομά του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Νίκου Αναστόπουλου.

Επανέρχεται για τον Στάθη Ταυλαρίδη ο Άρης. Οι «κίτρινοι» είχαν ασχοληθεί με την περίπτωση του πολύπειρου στόπερ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά στο τέλος ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στον Παναθηναϊκό, χωρίς να είναι στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι.

Είναι δεδομένο ότι ο Νίκος Αναστόπουλος αναζητά αμυντικό (έχει μια επιλογή λιγότερη λόγω της αποχώρησης του Μπουγκέρα) θέλει να συνεργαστεί και πάλι με τον 36χρονο αμυντικό, με τον οποίον συνυπήρξαν στον ΟΦΗ και στον Ατρόμητο, αλλά θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος ο παίκτης από το «τριφύλλι» ώστε να συνεχίσει στον Άρη.

Ωστόσο, μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι του Ταυλαρίδη για τους «κίτρινους», καθώς, ο Μαρίνος Ουζουνίδης σκοπεύει να τον επαναφέρει στη δράση και ενώ δεν υπολογιζόταν επί Στραματσόνι.

Ο Άρης παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση και αν μείνει ελεύθερος ο παίκτης θα κινηθεί για την απόκτησή του, αλλά δεν σκοπεύει να αφιερώσει πολλές ημέρες, όπως συνέβη το περασμένο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x