Ιταλία

«Ματιές» Ίντερ σε Νταρμιάν

Μια τελευταία προσπάθεια θα κάνει η Ίντερ για να αποκτήσει τον Ματέο Νταρμιάν, έτσι ώστε να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στο δεξί άκρο της άμυνας της.

Η Ίντερ πραγματοποίησε δύο «ηχηρές» μεταγραφές τις τελευταίες μέρες, καθώς απέκτησε τον Ζοάο Μάριο από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τον Γκάμπριελ Μπαρμπόσα από την Σάντος, με το ποσό και για τους δύο να ξεπερνάει τα 70 εκατ. ευρώ. Από ότι φαίνεται όμως, δεν θα σταματήσει εκεί αφού θέλει και τον Ματέο Νταρμιάν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport».

Η υπόθεση του είναι σχετικά δύσκολη, αφού οι «νερατζούρι» δεν μπορούν να ξοδέψουν πολλά χρήματα, γιατί θα έχουν πρόβλημα με το Financial Fair Play, λόγο του μεγάλου ποσού που διέθεσαν για τα δύο τελευταία του αποκτήματα.

Γι’ αυτό γίνεται προσπάθεια για να εξασφαλίσουν τον 26χρονο δεξί μπακ ως δανεικό με οψιόν αγοράς σχετική φθηνή. Έχουν με το μέρος τους και το γεγονός πως ο Ιταλός δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής από την στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Ζοσέ Μουρίνιο και δεν θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη επιστροφή στην πατρίδα του.

Για να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή πρέπει πρώτα όμως να δώσει το «πράσινο φως» ο Πορτογάλος προπονητής, που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους Μιλανέζους.

Εναλλακτικές, αλλά εξίσου δύσκολες περιπτώσεις είναι αυτή του Στέφαν Λιχτστάϊνερ της Γιουβέντους και του Ντομένικο Κρισίτο της Ζενίτ.

Επιμέλεια: Χάρης Αργυράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x