Ισπανία

«Κοιτάζει» Αντρέ Γκόμες η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης στρέφεται στην περίπτωση του Αντρέ Γκόμες, αφού ο Πολ Πογκμπά φαίνεται πως καταλήγει όπως όλα δείχνουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να προχωρήσει στη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά, ως εκ τούτου βολιδοσκοπεί τον Αντρέ Γκόμες για την ενίσχυση του άξονά της.

Η «βασίλισσα της Ευρώπης» είναι διατεθειμένη να προσφέρει 50 εκατ. ευρώ στη Βαλένθια για να κάνει δικό της τον Αντρέ Γκόμες. Οι προσπάθειες των «μερένχες» για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά δεν ευοδώθηκαν, έτσι στράφηκαν στον 22χρονο μέσο των «νυχτερίδων».

Ο Πορτογάλος διεθνής μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Euro έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Η Τσέλσι, συγκεκριμένα, έκανε κρούση στη Βαλένθια αφού ο Αντόνιο Κόντε θέλει να ενισχύσει την μεσαία του γραμμή, μετά την αποτυχία των Λονδρέζων να «πείσουν» τη Ρόμα να παραχωρήσει τον Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Ο Αντρέ Γκόμες με την φανέλα της Βαλένθια την περσινή σεζόν έκανε 41 συμμετοχές σκοράροντας 5 τέρματα, ενώ με την Πορτογαλία στο φετινό Euro είχε 5 εμφανίσεις και μια ασίστ.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x