Europa League

Μάτος: «Είναι λογικό να το πιστεύουν στην Ολιμπίκ, αφού δεν ήμασταν καλοί στην Ουκρανοία»

Ο Λέο Μάτος τόνισε πως δικαιολογεί τις αισιόδοξες δηλώσεις των παικτών της Ολιμπίκ, όμως εμφανίστηκε σίγουρος για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση.

Σίγουρος για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Europa League παρουσιάστηκε ο Λέο Μάτος. Ο μπακ του «δικέφαλου του Βορρά», μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως η ομάδα θα πάρει την πρόκριση και πως θα βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

-Για το πρώτο ματς και τις δηλώσεις των παικτών της Ολιμπίκ που ακολούθησαν: «Δεν παίξαμε καλά στην Ουκρανία και έχουν κάθε λόγο οι αντίπαλοι να πιστέψουν στην πρόκριση. Εμείς όμως είμαστε μια μεγάλη ομάδα, θέλουμε και πρέπει να παίξουμε στο Europa League. Σέβομαι την Ολιμπίκ αλλά ως εκεί. Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα προκριθούμε»

-Εάν είναι σημαντικό να πάρει ο ΠΑΟΚ την πρόκριση με έναν εμφατικό τρόπο:
«Φυσικά και πρέπει. Δεν αρκεί η πρόκριση. Θέλουμε να παίξουμε καλά, δεν θέλουμε να βγούμε να πάρουμε ένα 0-0 και να περάσουμε. Θέλουμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη»

-Εάν είναι έτοιμος να σηκώσει το βάρος του ηγέτη της ομάδας:
«Μπορούμε να πούμε ότι είμαι ο ηγέτης. Όμως είναι και άλλοι παίκτες στην ομάδα που μπορούν να σηκώσουν το βάρος αυτό. Εγώ θέλω να δείξω την αξία μου, να βοηθάω την ομάδα να νικά, όπως έκανα και πέρσι. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας από το πρώτο ματς. Έχουμε καλή ομάδα και καλό προπονητή. Είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε»

-Για την έλλειψη άγχους της Ολιμπίκ η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στο Europa League: «Είναι αλήθεια ότι παίζουν για πρώτη φορά στο Europa. Εμείς όμως είμαστε ο ΠΑΟΚ. Έχουμε πίεση αλλά και εμπειρία. Θα παίξουμε στην έδρα μας κάτι που θα μας δώσει δύναμη. Ξέρουμε πως θα παίξει η Ολιμπίκ. Και είμαστε προετοιμασμένοι. Έχουν παίξει παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εμείς έχουμε την θέληση να πάρουμε την πρόκριση και θα βάλουμε τα δυνατά μας».

-Εάν έχει συνηθίσει, αυτός και οι συμπαίκτες του, να παίζει όπως θέλει ο νέος προπονητής: «Δουλεύουμε εδώ και 1,5 μήνα. Ένας έξυπνος παίκτης από την πρώτη ομάδα καταλαβαίνει τι ζητά ένας προπονητής. Ειναι ένας προπονητής με εμπειρία. Ο,τι λέει το λέει ξεκάθαρα, μας το εξηγεί με απλούς τρόπους. Θα γινόμαστε καλύτεροι κάθε μήνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x