Ιταλία

Ματουιντί: «Δυνατή η Νάπολι, αλλά το πρωτάθλημα θα το πάρουμε εμείς»

Σίγουρος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Μπλεζ Ματουιντί στο «Skysportsitalia», τονίζοντας ότι η Νάπολι θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο.

Μεγάλη μάχη για το πρωτάθλημα ανάμεσα στη Νάπολι και τη Γιουβέντους περιμένει ο Μπλεζ Ματουιντί, αναφέροντας ωστόσο ότι στο τέλος της χρονιάς η ομάδα του θα στεφθεί και πάλι πρωταθλήτρια.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος χαφ δήλωσε: «Η Νάπολι θα παλέψει μαζί μας ως το τέλος για το Σκουτέντο, αλλά είμαι σίγουρος ότι στο τέλος το πρωτάθλημα θα το πάρουμε εμείς. Δεν εκπλήσσομαι που βλέπω τη Νάπολι τόσο ψηλά, γιατί παίζουν μαζί για αρκετό χρονικό διάστημα και θα παραμείνουν μαζί μας ως το τέλος. Είναι μεγάλη σεζόν αλλά είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον αγώνα που ακολουθεί κόντρα στη Λάτσιο για το πρωτάθλημα με τον 30χρονο μέσο να επισημαίνει: «Είναι ένα όμορφο και δύσκολο παιχνίδι, οι παίκτες της Λάτσιο είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση αλλά παίζουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε να νικήσουμε», ενώ όσον αφορά την παρουσία του στους «μπιακονέρι» τόνισε: «Η προσαρμογή μου; Είναι σημαντικό για μένα που ο Αλέγκρι μου δείχνει εμπιστοσύνη, καθώς έτσι νιώθω καλά και για την εθνική ομάδα».

Τέλος μίλησε για την υποψηφιότητα του Τζιανλουίτζι Μπουφόν για τη Χρυσή μπάλα λέγοντας ότι: «Ελπίζω να βρεθεί στο βάθρο γιατί είχε μια εκπληκτική χρονιά. Ότι και να γίνει είμαστε πολύ περήφανοι για αυτόν, είναι θρύλος».

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x