Ιταλία

Ματουιντί: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ»!

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ»!, δήλωσε ο Μπλεζ Ματουιντί μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησής του από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γιουβέντους.

Τελευταία στιγμή «στράβωσε» πέρυσι η μεταγραφή του Μπλεζ Ματουιντί απο την Παρί στη Γιουβέντους και επειδή φέτος ολοκληρώθηκε, ο Γάλλος διεθνής είπε χαρακτηριστικά πως: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ»!

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε ότι: «Η Παρί λογικά δε θα ήθελε να αποχωρήσω. Θα ήθελα να ξεχάσω το τι συνέβη πέρυσι».

Στη συνέχεια, δήλωσε πως: «Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, καθώς πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα, που μπορεί να φτάσει “ψηλά” στο Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά μπορεί να κερδίσει το “Σκουντέτο” . Για μένα, αποτελεί τιμή το να αγωνίζομαι με την ασπρόμαυρη φανέλα και αυτό διότι από τη Γιουβέντους έχουν περάσει κορυφαίοι ποδοσφαιριστές».

Πρόσθεσε πως: «Κατά τη γνώμη μου, κάθε ομάδα έχει διαφορετική νοοτροπία. Επομένως, αγωνιζόμενος εδώ θα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω την ιταλική κουλτούρα και να ζήσω νέες εμπειρίες».

Έκλεισε, κάνοντας μνεία στον Ντιντιέ Ντεσάν: «Μίλησα με τον Ντεσάν και μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα. Επέλεξα το νούμερο 14, λόγω του ότι με αυτόν τον αριθμό αγωνιζόταν και εκείνος»!

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x