Ιταλία

Ματουιντί: «Πρόκληση τα ματς με Άγιαξ, ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό ο Ρονάλντο»

Στην δυσκολία που θα έχουν τα δύο ματς των προημιτελικών με αντίπαλο τον Άγιαξ στάθηκε ο Μπλες Ματουιντί, με τον Γάλλο χαφ να ελπίζει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Ως πρόκληση χαρακτήρισε τα διπλά ματς με τον Άγιαξ για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ο Μπλες Ματουιντί, με τον Γάλλο χαφ να αναφέρεται και στον τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, ελπίζοντας πως δεν είναι κάτι το σοβαρό.

«Μεγάλη πρόκληση το ματς με τον Άγιαξ. Προερχόμαστε από μια σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην Ατλέτικο, η οποία πρέπει να μας δώσει ώθηση στη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα ματς των προημιτελικών θα είναι δύσκολα. Είδα τον τραυματισμό του Ρονάλντο, ελπίζω να μην είναι κάτι το σοβαρό. Είναι ένας δυνατός ποδοσφαιριστής, που κάνει την διαφορά. Έχουμε κι άλλους παίκτες που μπορούν να το κάνουν αυτό αλλά όλοι ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει ο Κριστιάνο. Δεν έπαιξα κόντρα στην Τζένοα, τώρα έχω δύο σερί ματς με την Γαλλία και νιώθω καλά. Τώρα πρέπει να προετοιμαστώ για το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x