Κύπελλο Ελλάδας

Ματς αποδείξεων στο Περιστέρι!

Ατρόμητος και Παναθηναϊκός μετά το 0-0 της Λεωφόρου θα προσπαθήσουν απόψε στο Περιστέρι να εξασφαλίσουν μία θέση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ένας από τους βασικούς στόχους του Ατρόμητου και του Παναθηναϊκού είναι η παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου, και γιατί όχι να κατακτήσουν τον τίτλο στο τέλος της σεζόν.

Οι δύο ομάδες μετά το 0-0 της Λεωφόρου πριν από δύο εβδομάδες θα επιχειρήσουν απόψε (19:30, OTESport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) να πάρουν σκορ πρόκρισης στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» πηγαίνουν στο Περιστέρι με αρκετές απουσίες, αφού εκτός είναι οι τιμωρημένοι Ζέκα, Κουτρουμπής και οι τραυματίες Σάντσεθ, Μπουμάλ και Πέτριτς, ενώ εκτός είναι και οι ανέτοιμοι Εβαντζελίστα, Μαμούτε και Λέτο. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν τον Πίτου Γκαρσία και τον Κούρο που έμεινε εκτός αποστολής.

Οι πιθανές συνθέσεις

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κιβρακίδης, Φτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Ούμπιντες, Κεϊτά, Σουμπίνιο, Μ. Στόιτσεφ, Μπρίτο, Λε Ταλέκ.

Στον πάγκο: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Ουσέρο, Ματέι, Μπάλλας, Μπαστακός, Λημνιός, Γροντής, Παπαδόπουλος.

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Πράνιτς, Λαγός, Εσιέν, Βιγιαφάνιες, Καλτσάς, Αμπέντ και Μπεργκ.

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Κότσαρης, Κλωναρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Μολέδο, Στάικος, Ευαγγέλου, Π. Βλαχοδήμος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x