Stoiximan Super League

Ματς για… πλέι οφ και σωτηρία

Με αγώνες που κρίνουν πολλά για τα πλέι οφ & την παραμονή στην κατηγορία ανοίγει η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Λεβαδειακός-Καλλονή & Αστέρας-ΠΑΣ, εκτός από το ματς στη Θεσσαλονίκη.

Σπουδαίες αναμετρήσεις ελπίζουν οι Έλληνες φίλαθλοι να δουν σήμερα το απόγευμα, αφού για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και την παραμονή στην κατηγορία.

Συγκεκριμένα, στις 15:00 ο Λεβαδειακός υποδέχεται την Καλλονή, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και «καίγεται» για τη νίκη, η οποία θα διατηρήσει ζωντανές τις όποιες (μαθηματικές) πιθανότητες υπάρχουν να βρίσκεται και του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια.

Δύο ώρες αργότερα ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», έχοντας ως στόχο τη νίκη με την οποία θα παραμείνει σε απόσταση… βολής από την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, αφού εκτός από της τέως ομάδες του ΠΟΚ (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός), πιο πάνω από τους Αρκάδες βρίσκονται ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟΚ, με τρεις και δύο βαθμούς διαφορά, αντίστοιχα.

Το τελευταίο ματς για σήμερα είναι εκείνο στο Καυτανζόγλειο, όπου ο Ηρακλής φιλοξενεί την ΑΕΚ, με την «Ένωση» να έχει κάνει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

Λεβαδειακός-Καλλονή (15:00, Novasports 3) – Σελίμος
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Novasports 3) - Κιοτζένης
Ηρακλής-ΑΕΚ (19:30, Novasports 1) - Σπάθας

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

Ολυμπιακός-Ατρόμητος (15:00, Novasports 2) - Κύζας
Skoda Ξάνθη-Πανθρακικός (17:15, Novasports 2) - Μήτσιος
Πλατανιάς-Παναιτωλικός (17:15, Novasports 4) - Κουκουλάκης
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1) - Κομίνης

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

Βέροια-Πανιώνιος (19:30, Novasports 1) – Παππάς

Η επόμενη (24η) αγωνιστική

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x