Stoiximan Super League

Ματς… παγίδα για τον Ολυμπιακό

Με αρκετά προβλήματα και απουσίες καλείται να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στην τελευταία αναμέτρηση για τους Πειραιώτες στο 2016. Τα πλάνα του Μπέντο.

Μετ' εμποδίων ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς (15:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Συγκεκριμένα, ο Πάουλο Μπέντο καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών τους, όπως οι Ιντέγε, Ομάρ και Ελιουνούσι, ενώ και ο Καρντόσο είναι αμφίβολος εξαιτίας μίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Κάπως έτσι, το παιχνίδι με την ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη μοιάζει με «παγίδα», στην οποία δεν θέλουν να πέσουν με τίποτα οι πρωταθλητές Ελλάδας και να διατηρήσουν τουλάχιστον τη διαφορά του +7 από τον Παναθηναϊκό.

Στο καθαρά αγωνιστικό, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα και Ρέτσο.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Μιλιβόγεβιτς με τον Μαρτίνς, με τους Πάρντο και Σεμπά στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει καλώς εχόντων των πραγμάτων ο Καρντόσο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντε Λα Μπέγια, Τσόρι και Μανθάτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x