Stoiximan Super League

Ματζουράκης: «Σκυτάλη αδικίας από ματς σε ματς»

Παράπονα για την αντιμετώπιση του Παναιτωλικού από τη διαιτησία μέσω του Σπορ Fm 94,6 έκανε ο Γιάννης Μαντζουράκης.

Η θέση στην οποία βρίσκεται στον βαθμολογικό πίνακα ο Παναιτωλικός αδικεί την προσπάθεια και τις εμφανίσεις των παικτών υποστήριξε ο Γιάννης Μαντζουράκης στον Σπορ Fm 94,6 ο οποίος –μάλιστα- υποστήριξε ότι ένας από τους λόγους που η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού είναι και η διαιτησία.

«Υπάρχει μια σκυτάλη αδικίας που περιφέρεται από παιχνίδι σε παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γιάννη Μαντζουράκη στον Σπορ Fm 94,6 και τον Γιώργο Χελάκη:

Για τη νίκη επί του Ηρακλή

Ήμασταν πάρα πολύ πιεσμένοι πριν το ματς. Πρέπει να τονίσω ότι η θέση που είμαστε δεν ανταποκρίνεται με τα παιχνίδια που είχαμε. Διαφέρει πάρα πολύ. Υπάρχει μια σκυτάλη αδικίας που περιφέρεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Τι χρειάζεται για να ξεφύγει ο Παναιτωλικός από τη ζώνη του υποβιβασμού:

Σε συνεννόηση με τη διοίκηση έκανα την αναφορά χθες για μεταγραφές. Έχουμε αποφασίσει να αποκτήσουμε παίκτες για να υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός στην ομάδα. Είναι περιορισμένος ο αριθμός των κινήσεων που πρέπει να κάνω.

Για την ανασταλτική λειτουργία

Βελτιωθήκαμε αρκετά. Δουλέψαμε πολύ. Για αυτό και λέω ότι η θέση στην βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια. Πρέπει να πούμε ότι αρκετά βελτιωθήκαν από την προσπάθεια. Είναι δύσκολο να διορθωθούν πολλά αλλά οφείλουμε να προσπαθήσουμε.

Για το ματς με τον ΠΑΟ

Πρέπει να κυνηγήσουμε κάθε παιχνίδι. Αν μπορούμε ή όχι θα το δείξει το παιχνίδι. Φυσικά και ο ΠΑΟ είναι μεγάλη ομάδα αλλά το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα απρόβλεπτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x