Stoiximan Super League

«Μαύρα» χάλια πριν τον ΠΑΟΚ

Συνεχίζεται η κατάρρευση της Μπρόντμπι. Παρότι πήρε τον πρώτο της βαθμό μετά από τέσσερα ματς πρωταθλήματος, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα play-offs του Europa δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη με τίποτα.

Ούτε τώρα νίκη για την Μπρόντμπι. Παρότι είναι μία εκ των παραδοσιακών δυνάμεων στην Δανία, η χρονιά για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα play-offs του Europa League δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά.

Το μόνο θετικό στην τέταρτη αγωνιστική του εγχώριου πρωταθλήματος για την ομάδα του Τόμας Φρανκ ήταν ο πρώτος βαθμός, καθώς μετρούσε τρεις σερί ήττες. Στην έδρα της Ράντερς, μπορεί τα αμυντικά προβλήματα να συνεχίστηκαν όμως πήρε μπροστά η επίθεση, αφού αυτή έσωσε την παρτίδα για το τελικό 3-3. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί 3-1, όμως στο φινάλε η ομάδα που θα βρεθεί στον δρόμου του «δικέφαλο του Βορρά» κατάφερε να «χρυσώσει το χάπι».

Τέλος είναι χαρακτηριστικό πως η Μπρόντμπι έχει να πανηγυρίσει νίκη εδώ και επτά παιχνίδια (μαζί με το Europa), ενώ το εμπόδιο της Ομόνοιας στον γ' προκριματικό γύρο το πέρασε χάρη στα εκτός έδρας τέρματα (0-0 και 2-2)

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x