Europa League

Μαυρίας: «Φαβορί για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ. Μόνο νίκη για Ριέκα σήμερα»

Τον πρώτο λόγο στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δίνει ο Χάρης Μαυρίας, όμως ξεκαθαρίζει πως απόψε η Ριέκα θα εμφανιστεί αποφασισμένη για τη νίκη στο ΟΑΚΑ.

Φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου θεωρεί την ΑΕΚ ο Χάρης Μαυρίας, Ο εξτρέμ της Ριέκα μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» και για τον αποψινό αγώνα του Europa League τονίζοντας πως η κροατική ομάδα θα έρθει αποφασισμένη για τη νίκη.

Αναλυτικά ο 23χρονος άσος μίλησε για:

-τον αποψινό αγώνα της Ριέκα με την ΑΕΚ: «Για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Ήρθαμε καλά προετοιμασμένοι. Ξέρουμε την ΑΕΚ και την πολύ καλή ομάδα που διαθέτει. Περιμένω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες ίδιου αγωνιστικού επιπέδου. Θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε τον έλεγχο της μπάλας και να είμαστε πολύ πιο δυνατοί στις μονομαχίες για να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».

-τους παίκτες της ΑΕΚ που ξεχωρίζει: «Ο Λάζαρος κάνει καταπληκτική χρονιά. Πολύ καλός παίκτης είναι και ο Λιβάγια, ενώ είναι μεγάλο πλήγμα οι τραυματισμοί των Μάνταλου και Γιόχανσον, οι οποίοι αποτελούσαν τους κινητήριους μοχλούς της».

-το ελληνικό πρωτάθλημα: «Προσωπικά πιστεύω πως η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το ωραίο είναι πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές όπως τα προηγούμενα χρόνια μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου, κάτι που δίνει ξεχωριστή ομορφιά στο πρωτάθλημα. Μακάρι να κρατήσει αυτό μέχρι το τέλος».

-την παρουσία του στη Ριέκα και το ενδεχόμενο επιστροφής: «Όλα είναι άψογα, η ομάδα είναι σε υψηλό επίπεδο και αυτό με ικανοποιεί. Οι συνθήκες λειτουργίας είναι υποδειγματικές. Αισθάνομαι όμορφα που επιστρέφω στην πατρίδα μου, ωστόσο το μυαλό μου ποδοσφαιρικά εξακολουθεί να παραμένει εκτός Ελλάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x