Ο διεθνής μέσος των πρωταθλητών Κροατίας και πρώην των Παναθηναϊκού, Σάντερλαντ τόνισε πως του άρεσε όπως έπαιξε η «Ένωση» και πως έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να πάρουν το βαθμό. Πιστεύει πως η «Ένωση» βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα και σιγά σιγά όσο περνάει ο καιρός, πως υπάρχουν υψηλές προδιαγραφές στη Ριέκα και η ομάδα έχει καλή οργάνωση.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η ΑΕΚ έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Η ομάδας μας έκανε κι αυτή κάποιες ευκαιρίες. Είδα από την ΑΕΚ αυτό που περίμενα. Και με τη Λάρισα είχε κάνει πολύ καλό παιχνίδι. Βελτιώνεται και θεωρώ έχει πολύ καλή ομάδα. Φάνηκε σήμερα.

Ήταν άψογη η εκτέλεση του Λάζαρου. Πάρα πολύ καλή η εκτέλεση. Η Ριέκα είναι ομάδα με υψηλές προδιαγραφές. Έχω πολύ καλά σχόλια όσο καιρό είμαι εδώ. Είναι όλα άψογα από θέμα οργάνωσης. Προπονητικό κέντρο, παίκτες… Είναι υψηλό επίπεδο. Για τη συνέχεια, τα πάντα είναι ανοιχτά».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ