Stoiximan Super League

Μαύρος: «Είμαι συγκινημένος, επιστρέφουμε στα άγια χώματα»

Ο Θωμάς Μαύρος, που μεγαλούργησε στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, υποδέχτηκε με συγκίνηση την είδηση πως άρχισαν τα έργα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ιδιαίτερα φορτισμένος βλέποντας το όραμα πολλών ετών να αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά είναι ο Θωμάς Μαύρος. Ο θρύλος της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου θεωρεί πως το νέο γήπεδο θα εκτοξεύσει την αγαπημένη του ομάδα.

«Είναι μία συγκινητική στιγμή. Ξαναγυρνάμε πάλι στα άγια χώματά μας! Πιστεύω σε δύο χρόνια θα είμαστε μέσα να ξαναβλέπουμε μεγάλες χαρές για την ομάδα μας εδώ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σ΄ αυτό το γήπεδο πέρασα πάρα πολλές χαρές και λύπες. Μια ζωή ολόκληρη ζωή. Είμαι πραγματικά συγκινημένος. Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Μελισσανίδη και στους συνεργάτες του, που έδειξαν υπομονή και πείσμα για να φτάσουμε στην σημερινή ημέρα. Είναι μεγάλη υπόθεση. Ξαναγυρνάμε σπίτι μας. Είναι το πιο ευχάριστο γεγονός αυτή την περίοδο. Πραγματικά είμαι πολύ συγκινημένος», δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι; «Πάμε σε άλλο θέμα, αλλά πιστεύω πως όλα δείχνουν πως κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x