Κύπελλο Ελλάδας

Μαύρος: «Νικητής και ο κόσμος μας»

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να κάνει το καθήκον του, αλλά με… σύνεση απέναντι στον Ολυμπιακό έστειλε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Θωμάς Μαύρος. «Πρόκριση μεν, αλλά να είμαστε σωστοί απέναντι στην ΑΕΚ»,είπε.

Ο Θωμάς Μαύρος έχει φάει με το κουτάλι τα ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Την Τετάρτη, στη ρεβάνς των προημιτελικών Κυπέλλου, δεν πιστεύει απλώς και θέλει την πρόκριση στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, αλλά καλεί και τον κόσμο της «Ένωσης» να σταθεί στο πλευρό της ομάδας αποφεύγοντας ακρότητες που μπορεί να της στοιχίσουν.

Αναλυτικά, ο θρύλος της «Ένωσης» μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μπάμπη Παπάζογλου για:

-τι θυμάται από τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα παιχνίδι που το περίμενε σχεδόν όλη η Ελλάδα. Και για μας τους ποδοσφαιριστές ήταν πάντα ιδιαίτερο, γιατί όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα θέλεις να αποδείξεις πως είσαι καλύτερος και να δώσεις χαρά στον κόσμο σου. Εγώ το αντιμετώπιζα πάντα με μεγάλη χαρά και μεγάλη ηρεμία, ήμουν έτοιμος ψυχολογικά και σωματικά».

-τις φετινές αναμετρήσεις του Κυπέλλου: «Στο πρώτο ματς η ΑΕΚ απέδειξε πως παρόλο που είναι στη Football League είναι μεγάλη ομάδα. Έπαιξε πολύ καλά και δικαιούτο ένα γκολ ακόμη. Αυτό δημιουργεί την αίσθηση πως την Τετάρτη θα δούμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες».

-το αν θα επηρεαστούν αρνητικά οι παίκτες της ΑΕΚ από την παρουσία τόσου κόσμου στο ΟΑΚΑ: «Νομίζω πως ο προπονητής και τα άλλα μέλη του τιμ, που ξέρουν καλά τι είναι τα ντέρμπι, έχουν προετοιμάσει τους παίκτες. Πιστεύω πως δεν θα επηρεάσει αρνητικά τους ποδοσφαιριστές, αλλά ευεργετικά η παρουσία τόσων χιλιάδων οπαδών στις κερκίδες».

inner

-την απόδοση του Χρήστου Αραβίδη: «Έχω πάρα πολύ καλή γνώμη για τον Αραβίδη. Όταν είσαι στην ΑΕΚ πρέπει συνεχώς να καλυτερεύεις. Κι εγώ αυτό το μέλημα είχα συνέχεια σαν ποδοσφαιριστής. Έχει προσόντα, βοηθά πολύ με τα γκολ του την ομάδα φέτος κι εύχομαι να έχει στη συνέχεια ακόμη καλύτερη απόδοση».

-την παρουσία του Τραϊανού Δέλλα: «Πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Οι απαιτήσεις είναι ψηλές και από όλους. Η ομάδα πάει πολύ καλά και ο Τραϊανός έχει μεγάλη συμβολή σε αυτή την ομοιογένεια, το πάθος και το καλό ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ. Είμαστε ένα βήμα πριν ανέβουμε. Ο κόσμος θα χορτάσει ΑΕΚ και καλή μπάλα την επόμενη χρονιά».

-το μήνυμά του στον κόσμο της ΑΕΚ: «Θέλω να νικήσει και ο κόσμος μας. Να υπάρχει το πάθος και η αγάπη, αλλά οτιδήποτε που μπορεί να ζημιώσει την ομάδα μας δεν πρέπει καν να το σκεφτούμε, όχι μόνο να μην το κάνουμε. Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να είναι ο δωδέκατος παίκτης μας, αλλά με κόσμια συμπεριφορά. Οτιδήποτε κι αν συμβεί, που πολλά μπορούν να συμβούν σε έναν αγώνα, να μη γίνει τίποτα το μεμπτό. Να δείξουν αυτοσυγκράτηση και αγάπη προς την ομάδα. Να δούμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Πιστεύουμε και ελπίζουμε να προκριθεί η ομάδα μας, αλλά πρώτα οφείλουμε να είμαστε σωστοί απέναντι στην ομάδα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x