Κύπελλο Ελλάδας

Μάχες για όλα τα... γούστα στο Κύπελλο

Η φάση των «16» του Κυπέλλου δεν έχει το μεγάλο ντέρμπι, αλλά υπάρχουν μάχες για όλα τα γούστα. Κλειδώνουν πρόκριση Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, «καίγονται» ΠΑΣ και Πλατανιάς.

Ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος έχουν κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος και σίγουρα θέλουν σήμερα να φανούν συνεπείς, ώστε να μην πέσουν θύματα κάποιας έκπληξης. Από την άλλη, ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, με το 1-0 της Κρήτης να δίνει μικρό προβάδισμα στους Κρητικούς, αν και όλα είναι ανοιχτά.

Το πρόγραμμα ξεκινάει το μεσημέρι, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Κισσαμίκο. Το 3-0 του πρώτου αγώνα, μετατρέπει σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς, αν και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δώσει χρόνο σε αρκετούς πιτσιρικάδες. Δεν αποκλείεται να δούμε και το ντεμπούτο του Βίκτωρα Κλωναρίδη στην επιστροφή του στους «πράσινους» αφού ο παίκτης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Το υπέρ της 1-0 του πρώτου αγώνα στη Βοιωτία, θέλει να υπερασπιστεί η ΑΕΚ που υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αποφύγουν τυχόν περιπέτειες και αυτό το ξέρει καλά ο Μανόλο Χιμένεθ, που ετοιμάζει πάντως rotation στο αρχικό σχήμα. Δεν αποκλείεται επίσης να δούμε για πρώτη φορά τον Αραούχο με τη φανέλα της «Ένωσης», αφού ο παίκτης είναι κανονικά στην αποστολή.

Την πρόκριση του στους «8» θέλει να εξασφαλίσει και ο Ατρόμητος που υποδέχεται τη Λαμία. Το εκτός έδρας 2-2 δίνει σαφές προβάδισμα στην ομάδα του Περιστερίου, αλλά η Λαμία είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος, αφού φέτος κάνει πολύ καλή σεζόν.

Στο πιο αμφίρροπο ματς της βραδιάς, ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί στους «Ζωσιμάδες» τον Πλατανιά. Οι Κρητικοί έχουν ισχνό προβάδισμα από το 1-0 του πρώτου αγώνα στα Χανιά, αλλά το ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

1 Φεβρουαρίου

15:00 Κισσαμικός-Παναθηναϊκός
17:15 Ατρόμητος-Λαμία
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς
19:30 ΑΕΚ-Λεβαδειακός

2 Φεβρουαρίου

19:30 Ολυμπιακός-Άρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x