Stoiximan Super League

«Μάχες» σε Λαμία και Νέα Σμύρνη

Με αμείωτο το ενδιαφέρον συνεχίζεται η Σούπερ Λίγκα, με την 11η αγωνιστική σήμερα και αύριο, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των δύο ομάδων.

Ιδιαίτερα σημαντικό αναμένεται αυτό το σαββατοκύριακο στη Σούπερ Λίγκα, η οποία επιστρέφει με την 11η αγωνιστική μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Το «μενού» ανοίγει με δύο αγώνες. Η αρχή γίνεται στη Νέα Σμύρνη, με τον αγώνα Πανώνιος – Ολυμπιακός, και ακολουθεί λίγη ώρα αργότερα η αναμέτρηση της Λαμίας με την Ξάνθη.

Στο παιχνίδι που ξεκινάει στις 19:30, ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη με την οποία θα παραμείνει στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας ενόψει και του μεσοβδόμαδου αγώνα με την Τότεναμ, η οποία πλέον διανύει την εποχή του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, λόγω και των κλήσεων που είχαν στις εθνικές τους ομάδες ορισμένοι ποδοσφαιριστές τους, αποφάσισε να προχωρήσει σε περιορισμένο ροτέισον, καθώς πέρα από τον αγώνα με τους Λονδρέζους ακολουθεί την επόμενη Κυριακή το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες έχουν 8 νίκες και 2 ισοπαλίες μετά από δέκα αγωνιστικές και θέλουν να διατηρήσουν το αήττητό τους, φεύγοντας με μία νίκη από την Πλατεία.

Οι Νεοσμυρνιώτες, τώρα, κατάφερε με τη νίκη επί της Ξάνθης πριν από τη διακοπή να «μηδενίσουν» τη ποινή της αφαίρεσης των έξι βαθμών που τους είχε επιβληθεί και να βρίσκονται στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς (έναν λιγότερο από τον Παναιτωλικό και 8 από τη Λαμία που αποφεύγει τα μπαράζ).

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Κότνικ αποθεραπεύτηκε και εκτός απροόπτου θα είναι στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Μασούρας μπήκε στη 18άδα, αν και δανεικός από τους Πειραιώτες.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής



Η επόμενη (12η) αγωνιστική


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x