Euro 2024

Μάχη δίχως αύριο στο Κάρντιφ!

Τα... ρέστα τους για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ του 2018 θα παίξουν στον αγωνιστικό χώρο του «Cardiff City Stadium» οι Ουαλία και Ιρλανδία.

Τα... ρέστα τους για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ του 2018 θα παίξουν στον αγωνιστικό χώρο του «Cardiff City Stadium» οι Ουαλία και Ιρλανδία, που υπό προϋποθέσεις μπορούν να βρεθούν ακόμα και στην κορυφή του 4ου προκριματικού γκρουπ!

Ο Κρις Κόουλμαν έκανε λόγο για παιχνίδι στο οποίο θα επικρατήσει... μια τρέλα και άφησε να εννοηθεί τι περιμένουν τα δύο έθνη από τις ομάδες τους στο χορτάρι, το βράδυ της Δευτέρας.

Κρίνεται, άλλωστε, η πρώτη παρουσία της Ουαλίας σε Μουντιάλ έπειτα από το 1958 και η πρώτη της Ιρλανδίας έπειτα από τη διοργάνωση του 2002 που φιλοξενήθηκε στις Κορέα και Ιαπωνία.

Οι «δράκοι» γνωρίζουν ότι με νίκη εξασφαλίζουν σίγουρα τη 2η θέση στο 4ο γκρουπ και πηγαίνουν στα μπαράζ, ενώ, ενδεχομένως να είναι αρκετή και η ισοπαλία.

Βέβαια, αν η πρωτοπόρος Σερβία ηττηθεί από την Γεωργία, τότε στο Κάρντιφ μπορεί να κριθεί η κορυφή του ομίλου!

Δίχως τον τραυματία Μπέιλ οι γηπεδούχοι, με διαθέσιμους τους ΜακΚλιν και Μπρέιντι οι Ιρλανδοί.

Ετοιμάζουν ατμόσφαιρα οι Ουαλοί που ζήτησαν να ηχήσει μονάχα το αρχικό κομμάτι του Εθνικού τους Ύμνου και εν συνεχεία να τον τραγουδήσουν οι παίκτες και οι οπαδοί στο γήπεδο!

Πιθανές ενδεκάδες

Ουαλία (4-3-2-1): Χένεσεϊ – Γκάντερ, Τσέστερ, Γουίλιαμς, Ντέιβις – Κινγκ, Άλεν, Λέντλεϊ – Ράμσεϊ, Ρόμπσον – Κανού, Λόρενς

Ιρλανδία (4-4-2): Ράντολφ – Κρίστι, Ντάφι, Κλαρκ, Γουόρντ – Μπρέιντι, Μέιλερ, Χέντρικ, ΜακΚλιν – Λονγκ, Μέρφι

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x