Αγγλία

«Μάχη» για τα μάτια του Στόουνς στο Μάντσεστερ

Οι δύο μεγαλύτεροι σύλλογοι του Μάντσεστερ αναμένεται να δώσουν «μάχη» το ερχόμενο καλοκαίρι για να κάνουν δικό τους τον Τζον Στόουνς.

Ψηλά στις μεταγραφικές λίστες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται το όνομα του Τζον Στόουνς. Ο κεντρικός αμυντικός της Έβερτον θεωρείται ένα από τα καλύτερα ανερχόμενα ταλέντα στο Νησί και έχει καταφέρει τα τελευταία δύο χρόνια με τις εμφανίσεις του να κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ομάδων.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα είναι ο νέος τεχνικός των «Σίτιζεντς» από τη νέα σεζόν, και έχει δώσει το ΟΚ στη διοίκηση του συλλόγου, ώστε να γίνει επίσημη πρόταση στα «ζαχαρωτά» για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Από την άλλη πλευρά οι «κόκκινοι διάβολοι» που επίσης ενδιαφέρεται για τον 21χρονο άσο, θα περιμένει για να προχωρήσει κάποια προσφορά την έγκριση του Ζοσέ Μουρίνιο, που κατά πάσα πιθανότατα θα είναι ο προπονητής που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun» ο Πορτογάλος ήθελε τον διεθνή στόπερ από την περίοδο που βρισκόταν στην Τσέλσι και η Έβερτον είχε απορρίψει πρόταση ύψους περίπου 50 εκατ. ευρώ.

Επίσης, ο Ισπανός που θα κάθεται σε λίγους μήνες στον πάγκο του «Έτιχαντ» επιθυμεί να υπάρξουν 2-3 μεταγραφές στη θέση της άμυνας. Ο σύλλογος σκέφτεται να προσφέρει στην Έβερτον ένα ποσό γύρω στα 65 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό του τον Τζον Στόουνς.

Τα ρεπορτάζ από την Αγγλία αναφέρουν ότι ο «Μου» θα είναι σίγουρα ο νέος τεχνικός της Γιουνάιτεντ, ακόμη και αν ο Λουίς Φαν Χαλ καταφέρει να κατακτήσει το FA Cup. Αυτές τις μέρες άνθρωποι του συλλόγου συναντήθηκαν και με τον πρόεδρο της Μπενφίκα για να διευθετήσουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ρενάτο Σάντσες δαπανώντας περίπου 55 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x